+36-30/223-1730 | +36-30/600-3428 | agrooutlet@agrooutlet.hu | ...mezőgazdasági inputanyag kereskedelem ONLINE....

+36-30/223-1730 | +36-30/600-3428 | agrooutlet@agrooutlet.hu | ...mezőgazdasági inputanyag kereskedelem ONLINE....

Prémium Hüvelyes (20 liter)

Prémium Hüvelyes (20 liter)
Prémium Hüvelyes (20 liter)
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A magas nitrogén (N), magnézium (Mg), bór (B) és kiemelkedően magas kén (S) tartalmú lombtágya speciálisan a hüvelyesek tápelem hiány megelőzésére és utánpótlására lett kifejlesztve. Használatával kultúráink általános kondíciója és ellenálló képessége biztosítottá válik, így javul a termés minősége és emelkedik annak mennyisége.

Kiszerelés (liter)
20 liter
Várható szállítás
2022.06.30
Gyártó
Biofit System
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A megfelelő időpontban és dózissal végzett lombtrágyázás nem csak termésnövelő és minőségjavító, hanem preventív jelleggel pozitív hatással van a növények stresszel, betegségekkel, kórokozókkal szembeni ellenálló képességére is. Fokozza a növényvédelmi kezelések hatását és javítja az általános kondíciót.

A PLANT FEED® PRÉMIUM HÜVELYES kultúráink számára gyorsan és közvetlenül felvehető növényi eredetű készítmény, mely elősegíti a megtermékenyülést, terméskötődést és ezáltal növeli a terméshozamot és a minőséget. Kedvező élettani hatást fejt ki, gyógyító hatású. Bármilyen típusú stresszel szemben ellenállóbbá teszi a növényt. Növényvédő szerekkel együtt alkalmazható.

A lombtrágyával kezelt növényállomány intenzívebben növekszik, nagyobb zöldfelületet fejleszt, a növények méregzöld színűek lesznek. Növekszik a virágok száma, ezáltal a terméshozam is emelkedik. A termések egységesen fejlettebbek, érettebbek lesznek, piacképesebbé válnak. Csökken a gombafertőzés kialakulása, javul a növényvédelem hatákonysága, növekszik a betegségekkel szembeni ellenálló képesség.

Speciális környezetbarát, természeses alapú kelátképzője a kalcium és magnézium tartalmú lignin-szulfonát,  ami felhasználás során támogatja a gyors elemfelvételt, a teljes mértékű hasznosulást és az elnyújtott tartamhatást. A hatékonyság fokozása érdekében a tápelemek mellett egyéb biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, mint cukrok, gyanták, uronsavak, vitaminok és aminosavak.

EK MŰTRÁGYA (összetett oldatműtrágya mikroelemekkel)

Nem tűzveszélyes (E)

Kelátképző:

pH (eredeti oldat): 6,5 %

Adatok
Tömeg
24 kg/db
Felhasználási javaslat
  • 0,1-2 %-os töménységben vagy termesztésben 3-5 l/ha mennyiségben.
  • Gyomirtóval és gombaölővel együtt alkalmazva annak hatását fokozza.
  • Légi úton történő kijuttatásnál max. 25 %-os töménységben.
  • Levélen keresztül alkalmazható szántóföldön és kertészeti kultúrákban egyaránt.
  • Kertészeti kultúráknál talajkezelésre, tápoldatozásra és lombtrágyázásra egyaránt használhatjuk, ültetés előtt vagy után az egész tenyészidőszakban. 
Vélemények