+36-30/223-1730 | +36-30/600-3428 | agrooutlet@agrooutlet.hu | ...mezőgazdasági inputanyag kereskedelem ONLINE....

+36-30/223-1730 | +36-30/600-3428 | agrooutlet@agrooutlet.hu | ...mezőgazdasági inputanyag kereskedelem ONLINE....

Prémium Cink 350 Zn (20 liter)

Prémium Cink 350 Zn (20 liter)
Prémium Cink 350 Zn (20 liter)
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Plant Feed Prémium Zn 350 kiemelkedően magas cink(Zn) tartalmú tápoldat, amelyet cinkigényes növények esetén tápelem hiány megelőzésére és utánpótlására is egyaránt használhatunk.

Kiszerelés (liter)
20 liter
Várható szállítás
2022.06.30
Gyártó
Biofit System
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Magyarország termőterületeinek jelentős része - több mint 50 %-a - cinkhiányos.
A talajban a cink nagyrésze nem mobilis formában található meg, ezért a növények a jelen lévő mennyiség töredékét tudják csak felvenni, mert az nincs a talajoldatban, nem vízoldható. További befolyásoló tényező a talaj szervesanyag tartalma és pH-ja is.
Tápoldatozással tehát sokkal könnyebben és gyorsabban láthatjuk el növényeinket cinkkel, melynek jelentősége a kukoricánál- az összes többi közül- a legjobban van. Általánosságban elmondható, hogy termés növekedésben, termés kötődésében, mennyiségében és annak minőségében fontos szerepet játszik.

A Plant Feed Prémium Zn 350 kiemelkedően magas cink(Zn) tartalmú tápoldat, amelyet cinkigényes növények esetén tápelem hiány megelőzésére és utánpótlására is egyaránt használhatunk. A növények számára gyorsan és közvetlenül felvehető növényi eredetű készítmény, mely elősegíti a megtermékenyülést, terméskötést és ezáltal növeli a terméshozamot és a minőséget. Speciális környezetbarát, természetes alapú kelátképzője a kalcium és a magnézium tartalmú Lignoszulfonát, mely az oldatban lévő mikroelemekkel szerves kötést létesít.
Ez teszi lehetővé a növények számára a gyorsabb és hatékonyabb tápanyag felvételt. Speciális összetétele biztosítja a növények fejlődéséhez szükséges tápelemek optimális arányát és mennyiségét. Kedvező élettani hatást fejt ki, gyógyító hatású.
Növényvédő szerekkel együtt alkalmazható!

EK MŰTRÁGYA (összetett oldatműtrágya mikroelemekkel)

Nem tűzveszélyes (E)

pH (eredeti oldat): 6,5 %

Adatok
Tömeg
24 kg/db
Felhasználási javaslat
  • Cinkhiány megszüntetésére kezelésenként 3-5 l/ha,
  • lombtrágyázásra 2-6 l/ha mennyiségben.
  • Légi kijuttatás esetén maximum 1-5 l/ 1000 l töménységben.
Beltartalom

Összetétel:

  • Zn: 35 g/l

 

Összes hatóanyag: 35 g/l

Vélemények